Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Arrangementer > Treffpunkt med Fredrik Fornes: “De tre stegene for å lykkes med LinkedIn”

Treffpunkt med Fredrik Fornes: “De tre stegene for å lykkes med LinkedIn”

22
mars
08:15 – 10:00
Mellomrommet, VIS
Thormøhlensgate 51
Bergen

Hvordan kan du bruke LinkedIn til å skape synlighet rundt deg og firmaet ditt? 

Dette har Fredrik Fornes erfaring med. Han postet sitt første innlegg på LinkedIn i august 2020. Et år senere hadde han over én million visninger av innleggene sine. Det førte til at store firma som Schibsted, SpareBank 1, Norstat og Deloitte tok kontakt for å be ham holde foredrag om plattformen.

Fredrik, som ikke liker å bli kalt ekspert, mener det sier mer om LinkedIn enn om han selv. Gjennom å dele mens han lærer har Fredrik på rekordtid bygget seg et stort nettverk, og fått flere til å innse hvorfor LinkedIn er viktig – og hvordan det bør brukes.

Innleggene hans har ofte en humoristisk snert og direkte tone. Det gjenspeiles også i foredragene hans. Fredrik sier for eksempel at det dør en kattunge hver gang noen trykker på «Del»-knappen på LinkedIn.

Lurer du på hvorfor, og vil du ha enda mer innsikt i hvordan du maksimerer rekkevidden og synligheten på den viktigste digitale plattformen i næringslivet?

Da er Fredrik en god kandidat. Men ingen ekspert, altså …

Bli med på foredraget – De tre stegene for å lykkes med LinkedIn:

LinkedIn er enkelt å bli god på – hvis du bare vet hvordan. Men hva er poenget med å få tusenvis av visninger? Fredrik gir deg først en innføring i hva LinkedIn kan gi deg og firmaet ditt, og ufarliggjør bruken av det. Deretter går han gjennom de tre stegene for å lykkes: Optimalisering av egen profil, deling av eget innhold og engasjement. Du får også nyttig informasjon om algoritmen som vil hjelpe deg å maksimere rekkevidden på plattformen. Her får du alt du trenger for å briljere på LinkedIn.

Treffpunkt er gratis frokostmøter – Alle er hjertelig velkommen til å delta.

  • Frokost & mingling: 08:15 – 08:45
  • Foredraget starter: ca. 8:45
22
mars
08:15 – 10:00
Mellomrommet, VIS
Thormøhlensgate 51
Bergen


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28