Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Arrangementer > Demo Day Vestland 2022

Demo Day Vestland 2022

21
september
VIS
Thormøhlensgate 51
Bergen

Vi gjentar suksessen og inviterer investorer og investorklare selskaper til Demo Day Vestland. Sett av 21. september og gjør deg klar for en hel dag fylt med pitching og spennende møter!

Demo Day Vestland er en unik møteplass for investorer og investeringsklare selskaper. Her inviteres utvalgte oppstartsselskaper til å pitche sine ideer for en fullsatt sal av investorer. Målet med eventet er å koble de gode ideene med kapital, og sikre at næringslivet i vest er i vekst.

Påmelding for investorklare selskaper

Er ditt oppstartsselskap på jakt etter vekstkapital? Eller planlegger dere emisjon i høst? Meld deg på Demo Day Vestland og bli et av utvalgte selskaper som får pitche for en fullsatt sal av investorer.

Krav til deltakelse: 

  • Selskapet ditt er investorklart og skal hente kapital høsten 2022, eller har en nært forestående emisjon.

Søknader behandles fortløpende. Mer informasjon blir tilsendt etter godkjent registrering. 

Registrer deg her

 

Påmelding for investorer

Demo Day Vestland er en unik arena for deg som er investor. Her får du innblikk i hva som rører seg i gründermiljøet i vest og hvilke ideer det er verdt å investere i. I tillegg blir du kjent med andre investorer som er like ivrig som deg etter å finne de gode casene.

Arrangementet er gratis for investorer. Begrenset antall plasser.

Meld deg på her


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28