Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Arrangementer > Demo Day Vestland 2021

Demo Day Vestland 2021

27
oktober
VIS – DaVinchi
Thormøhlensgate 51
Bergen

Demo Day Vestland kommer i år i ny drakt, prydet av at hele økosystemet for innovasjon sammen satser på morgendagens helter innen hav, teknologi, helse og energi.

27. oktober åpner vi dørene på Marineholmen og inviterer investorer og investorklare selskaper til årets startupevent. Arrangementet kobler lovende oppstartsselskaper med kapital. En hel dag skal fylles med spennende presentasjoner og møter som vil lede til videre vekst for næringslivet i vest.

Hvem deltar? 

Demo Day Vestland er en unik møteplass for investorer og investeringsklare selskaper. Som investor får du innblikk i hva som rører seg i gründermiljøet, hvilke ideer det er verdt å investere i, i tillegg til at du bli kjent med andre investorer som er like ivrig som deg etter å finne de gode casene.

Selskapene som er invitert til å delta er på jakt etter vekstkapital nå, eller planlegger emisjon tidlig neste år. Demo Day Vestland legger til rette for at du som gründer kommer i dialog med investorer som kan bidra til at selskapet får realisert sitt fulle potensial.

Kan jeg delta?

Arrangementet er nå fulltegnet for investorer og selskaper. Er du gründer, får du ny mulighet til å delta neste år. Investorer som ønsker å delta på Demo Day Vestland 2021 kan sette seg på venteliste ved å sende en mail til demoday@visinnovasjon.no.

Årets lovende oppstartsselskaper

35 framtredende selskaper skal under Demo Day Vestland presentere sine bidrag til hva som skal forme fremtiden. Dette er investeringsklare oppstartsselskaper som spinner ut fra forsknings- og inkubasjonsmiljøet i vest.

Selskapene har vist å være levedyktig over tid, og leverer løsninger innen energi, hav, teknologi og helse i verdensklasse. Dette er selskaper med lovende teknologi, et godt team og med et stort vekst- og markedspotensial.

Mer informasjon om årets oppstartsselskaper finner du her 

Dørene åpner kl. 10.30, med lett servering frem til programstart kl. 11.00. Fra kl. 11.00 – kl. 17.00 skal 35 utvalgte selskaper bransjevis pitche. Selskapene deles inn i kategoriene hav, energi, helse og teknologi. I etterkant av arrangementet er alle deltakere invitert til et uformelt afterparty.

 

Hvem står bak Demo Day Vestland 2021?

Demo Day Vestland 2021 kommer i år i ny drakt, prydet av samarbeidspartnere fra hele Vestland. Det er nå et arrangement av, og for, hele økosystemet innen entreprenørskap i Vestland.

Arrangementets målsetting er å være årets viktigste møteplass for å skape koblinger mellom tidligfaseinvestorer og Vestlandets oppstartsselskaper. Demo Day Vestland 2021 danner grunnlaget for gode samarbeid, avtaler og utvidet nettverk for deltakere, bidragsytere og samarbeidspartnere. Her skal fremtidens næringsliv samles, oppleves og skapes!

Ansvarlig arrangør og prosjektgruppe består av representanter fra Connect BAN (Janicke Allers og Marcus A. Olsen) og VIS Startup (Sara Schreiner og Ove Gjelsvik).

Har du spørsmål eller ønsker å bidra inn til prosjektgruppen? Send en epost til demoday@visinnovasjon.no.

Partnere og støttespillere

27
oktober
VIS – DaVinchi
Thormøhlensgate 51
Bergen


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28