Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Aktuelt > Bli med på Demo Day Vestland

Bli med på Demo Day Vestland

10.09.2021

27. oktober gjentar vi suksessen med Demo Day Vestland, og åpner dørene på Marineholmen for investorer og investorklare oppstartsselskaper.

Vi inviterer 30 utvalgte startups til å pitche for 200 investorer i Auditoriet på VilVite. En hel dag skal fylles med spennende presentasjoner og møter, som vil lede til videre vekst for Vestlandets næringsliv.

Påmelding for investorklare selskaper

Er ditt oppstartsselskap på jakt etter vekstkapital? Eller planlegger dere emisjon i høst eller tidlig neste år? Meld deg på Demo Day Vestland nå, og bli et av utvalgte selskaper som får pitche for en fullsatt sal av investorer.

Krav til deltakelse: 

  • Selskapet ditt er investorklart og skal hente kapital nå, eller har en nært forestående emisjon

Mer informasjon blir tilsendt etter godkjent registrering. 

Registrer deg her

 

Påmelding for investorer 

Demo Day Vestland er en unik møteplass for deg som er investor. Her får du innblikk i hva som rører seg i startup-miljøet og hvilke ideer det er verdt å investere i. I tillegg blir du kjent med andre investorer som er like ivrig som deg til å finne de gode casene. 

Gratis for investorer. Begrenset antall plasser. 

Meld deg på her

 

 

Foreløpig program

Dørene åpner kl. 10.30, med lett servering frem til programstart kl. 11.00. Fra kl. 11.00 – kl. 17.00 skal 30 utvalgte selskaper bransjevis pitche. Selskapene deles inn i kategoriene hav, energi, helse og teknologi. I etterkant av arrangementet blir det avholdt et uformelt afterparty.

 

Hvem står bak Demo Day Vestland 2021? 

Demo Day Vestland 2021 kommer i år i ny drakt, prydet av samarbeidspartnere fra hele Vestland. Det er nå et arrangement av, og for, hele økosystemet innen entreprenørskap i Vestland.  

Arrangementets målsetning er å være årets viktigste møteplass for å skape koblinger mellom tidligfase-investorer og Vestlandets oppstartsselskaper. Demo Day Vestland 2021 danner grunnlaget for gode samarbeid, avtaler og utvidet nettverk for deltakere, bidragsytere og samarbeidspartnere. Her skal fremtidens næringsliv samles, oppleves og skapes!  

Ansvarlig arrangør og prosjektgruppe består av representanter fra Connect BAN (Janicke Allers og Marcus A. Olsen) og VIS Startup (Sara Schreiner og Ove Gjelsvik). Prosjektgruppen har gjennomført to workshops med aktører fra Vestlandets økosystem for innovasjon, i tillegg til mange arbeidsmøter med positive og rause entreprenører fra hele økosystemet.  

Har du spørsmål eller ønsker å bidra inn til prosjektgruppen? Send oss en epost til:  demoday@visinnovasjon.no. 

 

Partnere:  

                                

 

Støttespillere: 

Kontakt oss


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28