Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Aktuelt > VIS søker leder til forskningsbasert innovasjon

VIS søker leder til forskningsbasert innovasjon

Har du ledererfaring og vil være med på å skape morgendagens løsninger fra VIS, et av Norges største innovasjonsmiljøer? Vi søker en engasjert leder til vårt forskningsbaserte innovasjonsteam.
30.07.2021

Enten vi forvandler forskning til nye produkter og tjenester, eller hjelper oppstartselskaper ut i markedet, handler alt VIS gjør om kommersialisering og innovasjon.

Hver dag jobber vi for å gjøre verden til et bedre sted gjennom å hjelpe fram idéer fra gründere, forretningskonsepter fra næringslivet og produkter og løsninger fra forskning. Vi utgjør en sentral del av økosystemet for innovasjon på Vestlandet, men våre resultater har også global effekt. Dette gjelder for alle våre satsingsfelt, som er helseinnovasjon, bærekraftige hav, nye energikilder og fremtidig teknologi.

Vårt samfunnsoppdrag er å hjelpe fram de mest innovative konseptene og de beste forskningsbaserte resultatene på Vestlandet til raskere vekst og kommersiell suksess. Vi har spisskompetanse innen forretningsutvikling, prosjektetablering og kapitalinnhenting, og har et unikt nettverk.

Vi er privilegerte som får jobbe med forskere, oppfinnere og fantastiske oppstartsselskap i mange ulike næringer. Nå leter vi etter deg som også vil være med på å utvikle morgendagens løsninger.

Hvem er vi på jakt etter?

Som leder for forskningsbasert innovasjon vil du lede et team på ca. 8-10 forretningsutviklere. Vi ser etter deg som har en samlende og trygg lederstil, gjerne med et par års erfaring fra ledelse innen forretningsutvikling, prosjektledelse og rådgivning/konsulentvirksomhet. Som leder skal du jobbe både strategisk – for å sikre verdifulle leveranser og rett prioritering, og operativt som aktiv sparringspartner og bidragsyter i innovasjonsprosjekter.  Du vil inngå som en del av ledergruppen, som teller totalt fem personer, og rapportere til administrerende direktør.

Dine viktigste oppgaver:

 • Bidra til utvikling av teamet, et positivt og tillitsbasert arbeidsmiljø og felles leveranser
 • Sikre fremdrift og resultater i innovasjonsprosjektene
 • Porteføljestyring og prioritering av prosjekter
 • Proaktiv dialog med eiere, forskere, samarbeidspartnere og idéhavere
 • Sparringspartner og aktiv bidragsyter i prosjektene
 • Bidra i ledergruppen og fellesskapet

Vi ser etter deg som har:

 • Et par års relevant ledererfaring, gjerne fra forretningsutvikling eller konsulentbransjen
 • Har en positiv og løsningsorientert tilnærming til små og store utfordringer i hverdagen
 • Deler våre verdier: Vi setter mennesker først, arbeider hardt for å utgjøre en forskjell og bidrar til kraft i samhandling

Vi tilbyr:

 • Spennende og varierte oppgaver i et innovativt miljø
 • Stort regionalt, nasjonalt og internasjonalt nettverk
 • Konkurransedyktig lønn- og pensjonsordning
 • Arbeidssted i moderne og attraktive lokaler på Marineholmen

Kontaktinformasjon og søknadsfrist

Synes du dette høres spennende og interessant ut? Vi vil gjerne komme i kontakt med deg.

Kontakt Stine Fiksdal, administrerende direktør, på sfi@visinnovasjon.no eller  +47 920 22 737.

Søknad og CV sendes til sfi@visinnovasjon.no 

Søknadsfrist er snarest. Senest søndag 22. august 2021.

Kontakt oss
Fakta

VIS – Vestlandets innovasjonsselskap AS
eies av Universitetet i Bergen, Helse Bergen, Havforskningsinstituttet, Siva, Høgskulen på Vestlandet og NHH Norges Handelshøyskole.

VIS er inndelt i to ulike segmenter, VIS Forskningsinnovasjon (TTO) og VIS Startup, med et felles oppdrag om å bidra til at kunnskap og nye idéer blir til fremtidens løsninger.

 


  ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28