Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Aktuelt > Anne-Christine Fiksdal ansatt som administrerende direktør i VIS

Anne-Christine Fiksdal ansatt som administrerende direktør i VIS

Etter en grundig rekrutteringsprosess med mange dyktige kandidater på søkerlisten, har Stine Fiksdal takket ja til tilbud om stillingen som leder for VIS - Vestlandets Innovasjonsselskap.
08.07.2021

Anne-Christine (Stine) Fiksdal er ansatt som adm. direktør i VIS – Vestlandets Innovasjonsselskap AS fra 1. juni 2021. Hun har siden 1. mai 2020 vært konstituert i stillingen. Fiksdal har tidligere ledererfaring fra finans, teknologi og innovasjon.

-Jeg er glad for at Stine Fiksdal har takket ja til fast ansettelse som administrerende direktør i VIS. Hun har fylt stillingen som konstituert på en utmerket måte. En grundig ansettelsesprosess med mange dyktige søkere har vist at hun også er den rette til å fylle stillingen på fast basis. Jeg ser frem til fortsatt tett og godt samarbeid, sier styreleder Bjørn Østbø.

Fiksdal har utdannelse innenfor ledelse og organisasjonspsykologi (NHH), bedriftsøkonomi (NHH), psykologi (Universitetet i Heidelberg) og sosionomutdannelse (Høgskulen på Vestlandet). Hun har også deltatt på Solstrandprogrammet som er i regi av AFF. Fiksdal har tidligere ledererfaring fra Tryg, toppledererfaring fra Sbanken og gründererfaring fra oppstartselskapet LifePlanner.

-I løpet av året har VIS vært gjennom en krevende omstillingsprosess. Denne har vi kommet styrket ut av. Vi har sterke eiere i ryggen som har ambisiøse mål for innovasjon. Vi har forskere og gründere med nyskapende idéer. Og vi har dyktige kollegaer  som brenner for det vi gjør. Det betyr at vi har alle forutsetninger for å lykkes, sier Stine Fiksdal.


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28