Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Aktuelt > Crescat gjør hverdagen enklere for Bergens mest aktive konsertarena

Crescat gjør hverdagen enklere for Bergens mest aktive konsertarena

USF Verftet i Bergen satser på Crescat for å administrere sine mer enn 1000 ulike arrangement hvert år.
02.04.2020

Med lang erfaring fra bransjen har grûnderne bak oppstartselskapet Crescat laget et verktøy som tar seg av og optimaliserer alle sider ved konserter, konferanser og andre arrangement.

Dette har USF Verftet oppdaget:

­– ­Vi må ha full kontroll på gjennomføring av alle arrangementene våre. Feilmarginene er små. Det er viktig for oss at all informasjon er samlet på ett sted, og at alle finner den informasjonen de trenger for å gjøre jobben de er satt til å gjøre best mulig. Crescat hjelper oss med dette, sier Sindre Didriksen, som er arrangementsansvarlig på USF Verftet.

Stedet er ikke bare en viktig konsertscene, men også et senter for kunstnere, artister og kulturorganisasjoner.

Med Crescat kan de holde oversikt over crewbooking, dagsplaner og kjøreplaner, og løsningen samler også alle relevante dokumenter, og gir oversikt over alle utgifter ved et arrangement.

– Vi sparer masse tid ved å bruke Crescat. I tillegg er det er enkelt å samarbeide med alle som skal jobbe på et arrangement. Når vi booker inn teknikere og annet personell, vet de at all informasjon finnes i Crescat. De kan da enkelt se kjøreplanen og hvilke oppgaver de skal utføre i mobilappen Crescat Companion, sier Didriksen.

Selv om også USF Verftet er korona-preget for tiden, er det likevel stor aktivitet, med festival på nett. Også resten av året blir hektisk:

– Det blir nok et spennende år for USF Verftet. Vi videreutvikler lokalene våre og jobber hver dag for å for å øke aktiviteten og publikumstilstrømningen. Våre innspill til forbedringer i Crescat blir lyttet til. Dette er viktig i en bransje i kontinuerlig utvikling”, sier Didriksen.

Crescat er en del av VIS Startup Community og de har fått hjelp av VIS til å utvikle og skalere bedriften. VIS har også investert i selskapet.


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28