Hopp til innhold
VIS logo Logo for VIS
Visinnovasjon.no > Aktuelt > Anne-Christine Fiksdal konstituert som administrerende direktør i VIS
Anne-Christine Fiksdal er konstituert som adm. direktør i VIS fra 1. mai.

Anne-Christine Fiksdal konstituert som administrerende direktør i VIS

Anne-Christine Fiksdal er ansatt som midlertidig adm. direktør i VIS – Vestlandets Innovasjonsselskap AS fra 1. mai 2020. Fiksdal har toppledererfaring fra finans, teknologi og innovasjon.
24.04.2020

Jeg er glad for at Anne-Christine Fiksdal har takket ja til en spennende stilling i Vestlandets Innovasjonsselskap og til å være med å meisle ut strategien for selskapet videre sammen med eiere, medarbeidere og styret. Hun har solid erfaring fra store og brede lederoppgaver i Sbanken og Tryg og jeg ser frem til et godt samarbeid, sier styreleder i VIS Bjørn Østbø.

Fiksdal har utdannelse innenfor ledelse og organisasjonspsykologi (NHH), bedriftsøkonomi (NHH), psykologi (Universitetet i Heidelberg) og sosionomutdannelse (Høgskulen på Vestlandet). Hun har også deltatt på Solstrandprogrammet som er i regi av AFF.

Fiksdal kommer til VIS fra Sbanken hvor hun var leder for kundeområdet. Hun beskrives som en engasjert, relasjonsorientert og handlekraftig leder.

Det er med ydmykhet og positive forventninger jeg overtar stafettpinnen og skal lede VIS gjennom en viktig fase. Det å få jobbe i skjæringspunktet mellom akademia, offentlig forvaltning og næringslivet for å få fart på innovasjon og verdiskapning er et viktig samfunnsoppdrag som jeg gleder meg til å være med på, sier Anne-Christine Fiksdal.

Fiksdal har en eierandel og et engasjement i oppstartsselskapet LifePlanner. Selskapet er medlem i VIS sitt inkubasjonsprogram. For at Fiksdals habilitet skal ivaretas, vil hun ikke delta i VIS sin behandling eller avgjørelser av spørsmål knyttet til LifePlanner. Vi viser for øvrig til at daglig leders rolle er regulert gjennom Aksjelovens paragraf § 6-27.

Fiksdal erstatter Anders Haugland, som slutter i VIS.

VIS planlegger å lyse ut den faste stillingen som administrerende direktør.

Kontaktpersoner:

Bjørn Østbø, styreleder i VIS, kan kontaktes på tlf. 934 07 401

Anne-Christine Fiksdal, påtroppende konstituert adm. direktør i VIS, kan kontaktes på tlf. 920 22 737.

Kjetil Myhren-Berge, leder for Kommunikasjon i VIS, kan kontaktes på tlf. 452 06 896

Kontakt oss


    ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20ekspander_ikon_hvitfb_28x28footer_vislogo_167x85footer_vislogo_smallhopptil-pilinsta_28x28kollapse_ikon_hvitkvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameny_kvitpil_ikonraudpil_ikon_19x13search_iconsiva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48svart_dropdown_ikonsvartpil_ikonsvartpil_ned_ikontwitter_28x28