Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Aktuelt > Strategic storyteller wanted
VIS logo Logo for VIS

Strategic storyteller wanted

The innovation environment in Bergen is flourishing. The ideas, initiatives and results are many and they are good. Now we need more hands on deck to show the effect of the work being done. Therefore, we are now hiring a strategic storyteller. Is it you we´re looking for?
20.06.2017

(Text: Norwegian only)

Bergen Teknologioverføring (BTO) og DesignArena søker sammen etter en strategisk historieforteller. Vi ønsker oss en nysgjerrig kommunikator som forstår historiefortellings verdi i en større sammenheng. Du må være initiativrik og like å oppsøke informasjon. Du må ha en god penn og ønske å leke med fortellerstilen, og gjerne ha journalistfaglig bakgrunn eller kompetanse. Du må være strukturert og selvstendig. Du må beherske ulike formater (tekst, film, foto etc) og bør beherske nettsideredigering og videoredigering.

Dine arbeidsoppgaver vil være varierte og ingen dag vil være lik. Hos oss vil du få mulighet til å produsere godt innhold tilpasset våre kommunikasjonskanaler. Du vil få ansvar for å fylle nettsider, sosiale medier, nyhetsbrev og årsrapport med viktig og riktig innhold.

Stillingen er i utgangspunktet en prosjektstilling på 1 år, men med mulighet for forlengelse. Stillingen er delt mellom Bergen Teknologioverføring (BTO) og DesignArena.

Arbeidsted er Marineholmen i Bergen. Lønn er etter avtale.

Send søknad og CV til Kjetil.Myhren-Berge@bergento.no

Kontaktpersoner:
Monica Hannestad, direktør Design Region Bergen
Telefon: 907 54 600
e-post: Monica@drb.no

Kjetil Myhren-Berge, kommunikasjonssjef Bergen Teknologioverføring (BTO)
Telefon: 452 06 896
e-post: Kjetil.Myhren-Berge@bergento.no

Bakgrunn:

DesignArena er designklyngen på Vestlandet. Vi jobber for å anvende, videreutvikle og bygge kompetanse innen designdrevet innovasjon. DesignArena har en ambisjon om å få status Norwegian Centre of Expertise (NCE).
Les mer her:

Bergen Teknologioverføring (BTO) er Hordalands teknologioverføringskontor. Sammen med forskningsinstitusjonene og gründere i Bergen bidrar vi til å skape nye tjenester, produkter, prosesser og arbeidsplasser for samfunnet. Vi har en rekke ulike tilbud til innovasjonsmiljøet i Hordaland.

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28