Hopp til innhold

Bergen Teknologioverføring (BTO) har skiftet navn til VIS.

Du har nå kommet til VIS sin nye nettside. Visinnovasjon.no erstatter nettsidene bergento.no og nyskapingsparken.no.

Det formelle navneskiftet ble foretatt 14. februar 2019.

Visinnovasjon.no > Aktuelt > Prosjektlederforum i Bergen
VIS logo Logo for VIS

Prosjektlederforum i Bergen

Onsdag 18. september og torsdag 19. september gikk årets FORNY prosjektlederforum av stabelen i Bergen. Temaet for samlingen var finansiering, og prosjektledere fra alle TTO-ene fikk mulighet til å pitche et prosjekt foran kritiske investorer.
01.10.2013

Foto: Torsten Porwol, BTO

FORNY2020 samler årlig prosjektledere fra kommersialiseringsaktørene til to dager med faglig påfyll, erfaringsutveksling og nettverksbygging.

En av øktene besto av en kombinert konkurranse og treningsøkt i å pitche ideer og prosjekter for tre investorer. Vinneren av konkurransen og mottaker 50.000,- for å dekke reisekostnader i forbindelse med relevante aktiviteter var Barbara Salopek fra BTO. I tillegg vant prosjektene Alzheimer Diagnostics fra Inven2 og Solution Seeker (NTNT TTO) 25.000,- hver.

Les mer om samlingen på Forskningsrådet sine sider: Spennende pitch foran kritiske investorer

Barbara forteller at det var både spennende og lærerikt å presentere prosjektet foran juryen. «Pitching er en viktig del av jobben som forretningsutvikler. Målet vårt er alltid å få folk til å bli interessert i prosjektet, enten det dreier seg om investorer, industrien eller Forskningsrådet.»

Følgende kommersialiseringsaktører (TTOer) var representert på samlingen:

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28