Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Aktuelt > «Er du nysgjerrig på gründerskap/entreprenørskap?»
VIS logo Logo for VIS

«Er du nysgjerrig på gründerskap/entreprenørskap?»

BTO, Senter for Nyskaping, Nyskapingsparken og Karrieresenteret sto på stand under Karrieredagen i Grieghallen denne uken. Formålet var å rekruttere studenter til arrangementet «Gründer for en dag» den 18. november.
10.10.2013

Mange av studentene ville også vite mer om BTO, og da spesielt mulighetene for internship. Steffen Boga, forretningsutvikler i BTO, forteller at det er spennende å være ute blant studentene på denne måten.

– Mange er nysgjerrige på innovasjon, entreprenørskap og kommersialisering, og det er fint å kunne spre kunnskap om hvilke muligheter som finnes til de som ønsker å lære mer.

Om «Gründer for en dag»

«Gründer for en dag» er et arrangement for studenter og nyutdannede som:

  • Har en konkret forretningsidé og trenger hjelp til å komme i gang
  • Har en mulig idé å teste ut
  • Har et ønske om å starte egen bedrift, men mangler forretningsidé
  • Har en kompetanse som gründere kan ha bruk for

I løpet av en intensiv dag gir vi deg mulighet til å høre inspirerende foredrag og delta på workshops der erfarne forretningsutviklere bidrar med tips, råd og veiledning.

Blant annet kommer Fredrik Saroea for å fortelle om merkevaren Datarock og nyetableringen Lysverket. Hvordan kan røde treningsdrakter appellere til store kommersielle aktører som Apple, Microsoft og EA Games?

For mer informasjon og påmelding til «Gründer for en dag», ta kontakt på sigrid.strand@sib.no eller besøk Facebook-siden til arrangementet (ikke lenger tilgjengelig).

Idéfangst

Gründer for en dag er et av prosjektene under Idéfangst, som er utviklet av Senter for Nyskapning ved Høgskolen i Bergen. Formålet er å skape entreprenørskapskultur blant studenter ved høyere utdanningsinstitusjoner i regionen, og å øke kunnskapen om og evnen til nyskapning blant studentene. BTO er samarbeidspartner i Idéfangst-prosjektet, og stiller blant annet med mentorer under «Gründer for en dag».

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28