Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Aktuelt > Høyrekandidat på besøk hos BTO
VIS logo Logo for VIS

Høyrekandidat på besøk hos BTO

Denne uken hadde BTO besøk av 4. stortingskandidat fra Hordaland Høyre, Torill Eidsheim. Daglig leder i BTO, Anders Haugland, og senior forretningsutvikler Dag Finne brukte anledningen til å fortelle hva de mener er gode verktøy for innovasjon.
06.09.2013

Foto: Dag Hellesund/På Høyden

Torill viste stor interesse for BTO, og spesielt for prosjektene og selskapene – og deres utfordringer i prosessen. Høyrekandidaten har personlig erfaring med innovasjonsprosjekter, og uttrykker et ønske om å jobbe med å forbedre vilkårene for innovasjon dersom hun kommer på Stortinget.

På Høyden, Universitetet i Bergen sin nettavis, omtaler besøket her; «Vil lokke kapitalen med gode idear»

Stortingsrepresentant for Høyre, Nikolai Astrup, skriver i dagens Finansavisen et innlegg om Høyres tilnærming til innovasjon under tittelen «Innovasjonspolitikk for fremtiden». Her gir han flere eksempler på konkrete tiltak de ønsker å iverksette.

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28