Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Aktuelt > Offshore.no: «Slik kan du finne veien til suksess i oljebransjen»
VIS logo Logo for VIS

Offshore.no: «Slik kan du finne veien til suksess i oljebransjen»

Keystone har gått fra to kunder i 2011 til 16 internasjonale kunder i 2013. Til offshore.no forteller John Zachariah, Marketing Director, at de ikke hadde vært der de er i dag uten Subsea First Step.
15.07.2013

– Da vi gikk inn i programmet hadde vi ingen plan for hvordan de neste to-tre årene skulle se ut. Etter å ha gjennomført programmet hadde vi 80 prosent av forretningsplanen vår ferdig, en finansiell prognosemodell, en tydelig strategi og ferdig investorpresentasjon, sier han videre.

Hele artikkelen på offshore.no kan du lese her.

Vi søker nå etter fem bedrifter eller gründere som ønsker å delta i høstens gjennomføring av programmet.

Det er NCE Subsea, Høgskolen i Bergen og Bergen Teknologioverføring (BTO) som har utviklet programmet. BTO leder selve gjennomføringen av programmet. Gjennom fire samlinger over ni dager får selskapene bistand fra 20-25 ressurspersoner og 15 studenter med spisskunnskap innen subseabransjen.

Deltakerne i Subsea First Step må være motiverte personer eller bedrifter i en tidlig fase som ønsker å utvikle og kommersialisere nye produkter eller tjenester. De får hjelp til å utvikle egen forretningsplan, som de får presentere for mulige kunder og investorer.

Subsea First Step blir gjennomført av ledende ressurspersoner med lang erfaring med forretningsutvikling og teknologiutvikling innen subseabransjen. NCE Subsea, Høgskolen i Bergen og Bergen Teknologioverføring (BTO) har utviklet programmet, og BTO leder selve gjennomføringen. BTO har også gjennomført tilsvarende program for andre bransjer under navnet ACCEL.

 

Frist for å søke opptak til høstens gjennomføring er 22. august.

Dersom du har spørsmål om programmet, innholdet eller påmelding, ta kontakt med Caspar M. Lund, caspar.lund@bergento.no eller telefon 971 69 095

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28