Hopp til innhold

Bergen Teknologioverføring (BTO) har skiftet navn til VIS.

Du har nå kommet til VIS sin nye nettside. Visinnovasjon.no erstatter nettsidene bergento.no og nyskapingsparken.no.

Det formelle navneskiftet ble foretatt 14. februar 2019.

Visinnovasjon.no > Aktuelt > Test for skreddersydd behandling av livmorkreft
VIS logo Logo for VIS

Test for skreddersydd behandling av livmorkreft

Aftenposten har de siste ukene presentert innovasjoner fra de åtte norske universitetene. Denne uken er det Universitetet i Bergen som står for tur, med forskning på livmorkreft. BTO har ansvaret for å kommersialisere prosjektet.
30.07.2013

Les artikkelen her.

Prosjektet er et samarbeid mellom professor/overlege Helga Salvesen og professor Lars A. Akslen, stipendiat Elisabeth Wik, overlege/PhD Jone Trovik og overlege/stipendiat Henrica M.J. Werner. Professor Rameen Beroukhim og Scott Carter er også sentrale bidragsytere.

Forretningsutvikler i BTO, Torsten Porwol, forteller til Aftenposten at han er i kontakt med en rekke bioteknologiselskaper internasjonalt som kan være interessert i å sette testen i produksjon. Han regner med at dette er i mål om et halvt års tid.

I tillegg blir fem andre spennende nyvinninger fra UiB presentert kort i en faktaboks, blant annet bioteknologiselskapet BerGenBio og Tunicol-prosjektet.

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28