Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Aktuelt > Søker deltakere til årets Subsea First Step
VIS logo Logo for VIS

Søker deltakere til årets Subsea First Step

Vi er nå på jakt etter fem bedrifter eller gründere som ønsker å delta på Subsea First Step høsten 2013. Deltakerne må være motiverte personer eller bedrifter i en tidlig fase som ønsker å utvikle og kommersialisere nye produkter eller tjenester. De får hjelp til å utvikle egen forretningsplan, som de får presentere for mulige kunder og investorer.
29.05.2013

Subsea First Step blir gjennomført av ledende ressurspersoner med lang erfaring med forretningsutvikling og teknologiutvikling innen subseabransjen. NCE Subsea, Høgskolen i Bergen og Bergen Teknologioverføring (BTO) har utviklet programmet, og BTO leder selve gjennomføringen. BTO har også gjennomført tilsvarende program for andre bransjer under navnet ACCEL.

– Med den sterke veksten vi ser innen subseabransjen i dag er det viktig å jobbe smartere. Ved å støtte et slikt program håper vi å øke innovasjonen og styrke leverandørkjeden, sier Eddie Fauskanger, Key Account Manager i Aker Solutions.

Programmet ble gjennomført første gang i 2011 med svært gode tilbakemeldinger. I evalueringen etter fjorårets gjennomføring anbefaler samtlige bedrifter andre å delta i programmet. Deltakerne i 2011 sa også at de har fått hjelp av hverandre med nye kunde- og partnerrelasjoner.

Deltakelse i programmet er gratis. Aker Solutions, DNB, Innovasjon Norge og Statoil er sponsorer og hovedsamarbeidspartnere, og dekker kostnader knyttet til gjennomføringen av programmet i 2013. De bidrar også med ressurspersoner under gjennomføring av Subsea First Step. Deltakende bedrifter eller gründere må dekke egne timer knyttet til gjennomføring, samt reise til og fra samlingene.

 

Mer informasjon om Subsea First Step 2013 og søknadsskjema finner du her (ikke lenger tilgjengelig).

Frist for å søke opptak til høstens gjennomføring er 22. august.

Dersom du har spørsmål om programmet, innholdet eller påmelding, ta kontakt med Caspar M. Lund, caspar.lund@bergento.no eller telefon 971 69 095

 

 

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28