Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Aktuelt > Årets viktigste innovasjonskonferanse nærmer seg
VIS logo Logo for VIS

Årets viktigste innovasjonskonferanse nærmer seg

Torsdag 21. mars inviterer Business Region Bergen (BRB) til Grow 2013. Det blir fullspekket program med spennende temaer og priskavalkade – der blant annet BTO og Sparebanken Vest skal dele ut prisen for beste forskningsidé fra idékonkurransen.
07.03.2013

Årets konferanse har fått tittelen «Fra idé til marked», og tar for seg temaene innovasjon, ledelse og kommunikasjon. Blant annet kommer Mads Bækkelund og Edda Grjotheim for å snakke om hvordan ville idéer blir knallsuksesser, Mark Robinson stiller med temaet «What’s your plan worth?» og Elaine Eksvärd vil snakke om hvordan man kan selge inn seg selv og idéene sine. Programmet for dagen finner du her (ikke lenger tilgjengelig).

Dagens konferansier er erfarne Kari Birkeland – blant annet kjent fra TV2-nyhetene og Lørdagsmagasinet.

Konferansen blir avsluttet med KulturGrow på Bergen Kjøtt. Der blir der musikk, design, god mat, noe i glasset og god stemning sammen med regionens mest innovative forsamling.

Er du fortsatt i tvil? Les mer om foredragsholderne her (ikke lenger tilgjengelig).

Påmelding til konferansen finner du her (ikke lenger tilgjengelig).

 

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28