Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Aktuelt > BTO er på utkikk etter nye interns
VIS logo Logo for VIS

BTO er på utkikk etter nye interns

Studerer du økonomi og ledelse? Er du interessert i og har et ønske om å jobbe med oppstartsselskaper, innovasjon, entreprenørskap og konsulenttjenester? Da bør du lese videre! English information below.
06.02.2013

Hvert år siden 2008 har BTO gitt studenter mulighet til å jobbe deltid som forretningsanalytikere (business analyst) ved siden av studiene. Vi tilbyr utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i et hyggelig arbeidsmiljø, med gode lønnsbetingelser og store muligheter for egenutvikling. I tillegg ønsker BTO at alle interns skal få en god innsikt i teknologioverføringsprosessen, og vi tilbyr derfor muligheten til å delta på TT-kurs organisert av Association of European Science & Technology Transfer Professionals (ASTP).

Les mer om stillingene her (ikke lenger tilgjengelig).

 

—————————————————————————

 

Do you study economics and leadership? Are you interested in start-ups, innovation, entrepreneurship and consulting? We might be looking for you!

Every year since 2008, BTO have been giving students the opportunity to work part-time as business analysts next to their studies. We offer challenging and interesting tasks in a nice working environment, with good salary conditions and opportunities for self-development. BTO wants their interns to get a great insight into the process of Technology Transfer (TT) and offers an opportunity to participate on a TT course organized by Association of European Science & Technology Transfer Professionals (ASTP).

Read more about the positions here (no longer available).

 

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28