Hopp til innhold

Bergen Teknologioverføring (BTO) har skiftet navn til VIS.

Du har nå kommet til VIS sin nye nettside. Visinnovasjon.no erstatter nettsidene bergento.no og nyskapingsparken.no.

Det formelle navneskiftet ble foretatt 14. februar 2019.

Visinnovasjon.no > Aktuelt > BTO er på utkikk etter nye interns
VIS logo Logo for VIS

BTO er på utkikk etter nye interns

Studerer du økonomi og ledelse? Er du interessert i og har et ønske om å jobbe med oppstartsselskaper, innovasjon, entreprenørskap og konsulenttjenester? Da bør du lese videre! English information below.
06.02.2013

Hvert år siden 2008 har BTO gitt studenter mulighet til å jobbe deltid som forretningsanalytikere (business analyst) ved siden av studiene. Vi tilbyr utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i et hyggelig arbeidsmiljø, med gode lønnsbetingelser og store muligheter for egenutvikling. I tillegg ønsker BTO at alle interns skal få en god innsikt i teknologioverføringsprosessen, og vi tilbyr derfor muligheten til å delta på TT-kurs organisert av Association of European Science & Technology Transfer Professionals (ASTP).

Les mer om stillingene her (ikke lenger tilgjengelig).

 

—————————————————————————

 

Do you study economics and leadership? Are you interested in start-ups, innovation, entrepreneurship and consulting? We might be looking for you!

Every year since 2008, BTO have been giving students the opportunity to work part-time as business analysts next to their studies. We offer challenging and interesting tasks in a nice working environment, with good salary conditions and opportunities for self-development. BTO wants their interns to get a great insight into the process of Technology Transfer (TT) and offers an opportunity to participate on a TT course organized by Association of European Science & Technology Transfer Professionals (ASTP).

Read more about the positions here (no longer available).

 

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28