Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Aktuelt > Lyst til å teste ideér, starte prosjekter og bygge team? Meld dere på Startup Weekend Bergen nå!
VIS logo Logo for VIS

Lyst til å teste ideér, starte prosjekter og bygge team? Meld dere på Startup Weekend Bergen nå!

Startup Weekend inviterer alle som er interessert i å skape til sitt arrangement i Bergen 21.-23. september! Dette er et intensivt 54-timers innovasjonsprogram dedikert til entreprenører og aspirerende entreprenører som har en forretningsidé de ønsker å utvikle. Meld dere på nå!
15.09.2012

Formålet med arrangementet er å bringe sammen mennesker med ulike faglig bakgrunn og interesser – utviklere, designere, produktsjefer, forretningsfolk og oppstartentusiaster – for å teste ideér, starte prosjekter og bygge team.

Hvordan fungerer det?
Arrangementet starter med idépresentasjoner (valgfritt) på fredagen. Deltakere presenterer sine ideer og inviterer andre til å delta i sitt team. På lørdag og søndag vil teamene fokusere på å validere sine ideer, skaffe kunder og lage en prototype. BTOs forretningsutviklere, Bjørn Alsterberg og Dag Finne, vil være til stedet for å veilede og gi tips til deltakere. Søndag kveld vil teamene presentere sine prosjekter og få tilbakemeldinger fra et panel av eksperter.

Hvorfor delta?
Foruten det pedagogiske formålet som arrangementet har, vil deltakerne møte de skarpeste hodene, mennesker som allerede har gått gjennom den samme prosessen med å etablere og lanserer en bedrift eller idé, eller andre deltakere som har lyst å bli involvert i lignende prosjekter. Det er et flott sted å rekruttere eller bli rekruttert til nye prosjekter.

Suksess i etterkant av SWB
Flere velger å fortsette utvikling av ideer som oppstår under Startup Weekend arrangementer. Etter første event i Bergen tidligere dette året, har blant annet Pido App blitt til virkelighet. Pido en internett-tjeneste som lar kundene bestille varer fra deg raskt og enkelt ved hjelp av sin smarttelefon som for tiden fokuserer på restaurant bransjen. Teamet som står bak Pido App kommer til høstens arrangement for å fortelle mer om hvordan en helg med moro og læring er nå blitt til nesten fulltidsjobb.

Besøk Startup Weekend Bergen sin hjemmeside og meld deg på arrangementet her (ikke lenger tilgjengelig).

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28