Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Aktuelt > BTOs innovasjonsprogram ACCEL Mediatech en suksess – sjekk gårsdagens BT-oppslag
VIS logo Logo for VIS

BTOs innovasjonsprogram ACCEL Mediatech en suksess – sjekk gårsdagens BT-oppslag

5 gründerselskaper var sammen med 15 studenter og 20 mentorer en hel uke i august på Bjørnefjorden Gjestetun for intensiv workshop som del en av BTOs innovasjonsprogram ACCEL Mediatech. Målet er å utvikle en levedyktig forretningsplan der bedriftene får tilgang til høyt kvalifiserte ressurser. Bergens Tidende har intervjuet deltakerne og programmet leder Caspar Lund
03.09.2012

Les hele oppslaget i Bergens Tidende 2. september her (ikke lenger tilgjengelig)

ACCEL er BTOs innovasjonsprogram der fem gründerselskaper tilbys bistand til å utvikle en levedyktig forretningsplan med bistand fra høyt kvalifiserte ressurser. Selskapene skal få presentert forretningsplan for mulige investorer og kunder. Videre skal selskapene og studentene som deltar få praktisk opplæring i innovasjonsmetoder- og verktøy.

Disse får gjennom 4 samlinger over 9 dager bistand fra 15 studenter og 20 ressurspersoner med spisskunnskap om bransjen og/eller de områdene som programmet går gjennom. Disse vil hjelpe med å se fremover og hvordan skape suksess med forretningsideen.

BTOs forretningsutvikler Caspar Lund er leder for ACCEL-programmene. «Vi testet programmet første gang ifjor, rettet mot subse-markedet med veldig godt resultat. Dnne gangen konsentrerer vi oss om gründere innen medieteknologi». Tilbakemeldinger viser at programmet allerede er en suksess. Neste program er allerede på plass, ACCEL Boring&Brønn vil foregå i Stavanger i november.

 

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28