Hopp til innhold

Bergen Teknologioverføring (BTO) har skiftet navn til VIS.

Du har nå kommet til VIS sin nye nettside. Visinnovasjon.no erstatter nettsidene bergento.no og nyskapingsparken.no.

Det formelle navneskiftet ble foretatt 14. februar 2019.

Visinnovasjon.no > Aktuelt > BTOs innovasjonsprogram ACCEL Mediatech en suksess – sjekk gårsdagens BT-oppslag
VIS logo Logo for VIS

BTOs innovasjonsprogram ACCEL Mediatech en suksess – sjekk gårsdagens BT-oppslag

5 gründerselskaper var sammen med 15 studenter og 20 mentorer en hel uke i august på Bjørnefjorden Gjestetun for intensiv workshop som del en av BTOs innovasjonsprogram ACCEL Mediatech. Målet er å utvikle en levedyktig forretningsplan der bedriftene får tilgang til høyt kvalifiserte ressurser. Bergens Tidende har intervjuet deltakerne og programmet leder Caspar Lund
03.09.2012

Les hele oppslaget i Bergens Tidende 2. september her (ikke lenger tilgjengelig)

ACCEL er BTOs innovasjonsprogram der fem gründerselskaper tilbys bistand til å utvikle en levedyktig forretningsplan med bistand fra høyt kvalifiserte ressurser. Selskapene skal få presentert forretningsplan for mulige investorer og kunder. Videre skal selskapene og studentene som deltar få praktisk opplæring i innovasjonsmetoder- og verktøy.

Disse får gjennom 4 samlinger over 9 dager bistand fra 15 studenter og 20 ressurspersoner med spisskunnskap om bransjen og/eller de områdene som programmet går gjennom. Disse vil hjelpe med å se fremover og hvordan skape suksess med forretningsideen.

BTOs forretningsutvikler Caspar Lund er leder for ACCEL-programmene. «Vi testet programmet første gang ifjor, rettet mot subse-markedet med veldig godt resultat. Dnne gangen konsentrerer vi oss om gründere innen medieteknologi». Tilbakemeldinger viser at programmet allerede er en suksess. Neste program er allerede på plass, ACCEL Boring&Brønn vil foregå i Stavanger i november.

 

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28