Hopp til innhold

Bergen Teknologioverføring (BTO) har skiftet navn til VIS.

Du har nå kommet til VIS sin nye nettside. Visinnovasjon.no erstatter nettsidene bergento.no og nyskapingsparken.no.

Det formelle navneskiftet ble foretatt 14. februar 2019.

Visinnovasjon.no > Aktuelt > ACCEL – BTOs intensive og praktiske innovasjonsprogram for grunderselskap og studenter
VIS logo Logo for VIS

ACCEL – BTOs intensive og praktiske innovasjonsprogram for grunderselskap og studenter

ACCEL er en intensiv, pedagogisk, morsomt, utfordrende og spennende innovasjonsprogram rettet mot oppstartsselskaper som er nær eller i akselerasjonensfasen. Programmet vil hjelpe å utvikle en levedyktig forretningsmodell, en investorvennlig forretningsplan og tempo.Programmet avsluttes med presentasjon til potensielle kunder og investorer. ACCEL ble utviklet av BTO i samarbeid med NCE Subsea og HiB våren 2011, rettet mot subsea-bransjen. Evalueringen i etterkant er bakgrunn for vår økte satsing på programmet. Nettsiden lansert i går, sjekk her
19.04.2012

ACCEL ble gjennomført første gang høsten 2011 under navnet First Step, rettet mot Subsea-bransjen. Neste ACCEL program er fokus Mediateknologi, deretter ACCEL Oil&Gas, disse skal foregå høsten 2012. Følg med for nærmere info.

BTO har mange store aktører med på laget i ACCEL-programmet. DNB har inngått avtale for gjennomføring i Bergen og Stavanger. Blant annet skal TV2 bidra i gjennomføringen av ACCEL Mediateknologi, og Energy Ventures er med som partner i ACCEL Oil&Gas.

Interessert i å vite mer om ACCEL-programmet?

Les mer på www.accel.no

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28