Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Aktuelt > Holberg EEG på Connect Investorforum idag – søker investorer til økt satsing salg og markedsføring
VIS logo Logo for VIS

Holberg EEG på Connect Investorforum idag – søker investorer til økt satsing salg og markedsføring

Holberg EEG AS utvikler nye løsninger for strukturert medisinsk rapportering.Selskapets første produkt er standardisert rapportering av EEG, en undersøkelse for epilepsi og demens. Selskapet dominerer denne nisjen, og ruller ut i disse dager første versjon til ledende sentra i Skandinavia. Overlege og gründer Jan Brögger presenterte selskapet på Connect Investorforum idag 13. mars
13.03.2012

Holberg EEG AS ble etablert i 2008 av 2 overleger ved Haukeland Universitetssykehus, Harald Aurlien og Jan Brögger, i samarbeid med BTO. Bakgrunn for etableringen var problemet som Aurlien og Brögger opplevde i forbindelse med informasjonsutveksling i medisinske fagområder hindres av lite standardisering.

Holberg EEG med Aurlien og Brögger i spissen har nå vært pådriver for en standardisering for rapportering av EEG, og fått med 25 EEG-eksperter fra 14 land med på laget. Databasen som er utviklet er unik i verdenssammenheng, og Holberg EEG er eneste som kan levere programvare til den nye standarden.

Produktet deres oppfyller legenes ønsker, dvs. at det gir en tydelig klar gevinst ved å tas i bruk samt at det er like raskt å bruke som tradisjonelt system.  De har utviklet et system som er lett å bruke, lett å installere, og lett å kjøpe.

Selskapets mål med presentasjonen på Connect Investorforum er å skaffe investorer som kan bidra til økt salg og markedsføring.

www.holbergeeg.com

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28