Hopp til innhold

Bergen Teknologioverføring (BTO) har skiftet navn til VIS.

Du har nå kommet til VIS sin nye nettside. Visinnovasjon.no erstatter nettsidene bergento.no og nyskapingsparken.no.

Det formelle navneskiftet ble foretatt 14. februar 2019.

Visinnovasjon.no > Aktuelt > RFID/NFC miniklynge etablert gjennom BTO, NTNU og CK samhandlingsprosjekt
VIS logo Logo for VIS

RFID/NFC miniklynge etablert gjennom BTO, NTNU og CK samhandlingsprosjekt

BTO har gjennom et samhandlingsprosjekt med NTNU Technology Transfer og Campus Kjeller samlet noen oppstartselskaper med fokus på RFID (Radio Frequency Identification) og NFC (Near Field communication). Formålet med miniklyngen er å undersøke om dette kan bidra til økt vekst og styrket markedsposisjon gjennom et felles prosjekt. Samhandlingsprosjektet er støttet av FORNY-programmet i Norges Forskningsråd. Bladet FOKUS har møtt aktørene under samling på GS1 smart Centre, les hele saken her
21.12.2011

Bildetekst: medlemmer av samhandlingsprosjektet, nr 3 fra venstre BTOs forretningsutvikler Dag Finne. Leder av selskapet One2Touch Arvid Torset i midten.

 

Bladet FOKUS har et oppslag om saken i desemberutgaven, les hele oppslaget her (ikke lenger tilgjengelig).

 

 

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28