Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Aktuelt > Bli med på Grow i Bergen 16. og 17. mars!
VIS logo Logo for VIS

Bli med på Grow i Bergen 16. og 17. mars!

Innovasjons- og entreprenørskapskonferansen Grow 2011 går av stabelen 16. og 17. mars i regi av Business Region Bergen. Grow er møteplass for friske innspill, påfyll og inspirasjon til innovasjon og entreprenørskap. I 2011 fokuserer Grow på å vise hvordan nye og eksisterende bedrifter har hatt suksess med å satse på innovasjon. BTO annonserer vinner av stipendkonkurransen 16. mars - vinner mottar premie verdi NOK 200 000,-.
08.02.2011

På konferansen møter du Olav Spilling som gir det overordnede blikket på innovasjon i Norge nå og for fremtiden. Rune Rinnan lærer deg mer om hvordan investorer plukker ut vekstselskaper, og Paul Iske tar oss fra åpen innovasjon til suksesser som har oppstått fra feiltrinn.

Innovasjon i modne bedrifter
BKK, Statoil og Janus er alle gode eksempler på bedrifter i endring. Her er nyttige tips å hente om hvordan etablert næringsliv gjør nyvinninger. Siemens har sett at innovasjon også kan gi inntjening når bedriften tar samfunnsansvar (CSR) og at såkalte megatrender, der urbanisering, klimaendringer og befolkningsvekst dominerer, gir fruktbart grunnlag for selskapets nysatsinger.

– Der andre ser utfordringer, ser vi muligheter, sier Per Otto Dyb, administrerende direktør i Siemens Norge.

– Interessen for sosialt entreprenørskap og CSR er økende, derfor har vi invitert Ylva Lindberg til Grow. Hun forteller om hvordan strategisk omstilling til bærekraftig virksomhet kan gi økt avkastning og innovasjon. Fra Marco Elsafadi, mannen bak New Page, får vi dessuten lære om sosialt entreprenørskap, overskudd, pågangsmot og samhold, sier prosjektleder for Grow 2011 Line Næsse.

Anvendt kunnskap på Grow
Også i år arrangerer Grow sammen med Connect Vest ”Springbrett” der en ny bedrift går i ilden foran et ekspertpanel. Som oppvarming til parallellsesjoner og en godbit for alle skapende mennesker, har vi dessuten engasjert frog design til å lære oss hvordan vi bryter mentale barrierer.

– I år har vi deretter tre parallellsesjoner. Du velger enten Stig & Stein som er kjent for sin innovasjonsmetodikk, og lærer hvordan du kan få i gang konstruktive, kreative prosesser. I Gründerlabyrinten møter gründerne virkemiddelapparatet og investorer. Mens i sesjonen Over de 7 fjell, er du med å løse de sju viktigste utfordringene regionen står overfor, forteller Line.

Velkommen!

Tidspunkt: 16. og 17. mars fra kl. 8.30-15.30,
Sted: Radisson Blu Hotel Norge, Bergen.

16. mars klokken 19.00 går Growfesten av stabelen. Tradisjon møter nyskaping innen musikk og design, og mat, drikke, lys og lyd gir rammer for kvelden. Her befester du dagens kunnskap, knytter kontakter, overraskes og underholdes.

For mer informasjon og påmelding, gå inn på www.growbergen.no

 

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28