Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Aktuelt > Konferanse for kvinnelige gründerspirer
VIS logo Logo for VIS

Konferanse for kvinnelige gründerspirer

23.september går enda en konferanse i regi av Kvinnovasjon av stabelen på Scandic City Bergen. Det blir et variert program med besøk av både Bipper-Silje og Årets Kvinnelige Gründer, Stine Åsland fra Telemarksrøra AS.
01.09.2010

Kvinner starter sjeldnere bedrift og starter også andre typer bedrifter enn menn. Ofte dreier det seg om enkelpersonforetak med lav risiko, små vekstambisjoner, rettet mot et lokalt marked. Dessuten har kvinner en langt høyere terskel for å starte egne bedrifter sammenlignet med menn. Kvinnovasjon ønsker å endre dette. 73 utviklingsmiljøer arbeider mot samme mål: Å mobilisere og motivere flere kvinner til å starte egne bedrifter, og til videre utvikling av etablerte bedrifter.

Teamet bak Kvinnovasjon ønsker å gi gründerspirer inspirasjon, motivasjon og kompetanse til å gjøre drøm til virkelighet. Kvinnovasjon skal øke ambisjonsnivået blant kvinner som starter egne bedrifter. Gjennom nettverksbygging, mentorordninger, kompetanseheving, profilering og en felles portal ønsker næringshagene å gi gründerspirer guts til å gå ut i verden og være tøffe, nyskapende gründerkvinner og bedriftsledere. Kvinnovasjon.no er en møteplass for gründerkvinner, og for de som drømmer om å bli det. Gjennom suksesshistorier, nyheter fra arrangementer over hele landet og fagstoff vil portalen være til inspirasjon og nytte.

Program:

Sted: Scandic Bergen City, Magnus Barfot Kino og konferansesenter
Registrering: kl.11.00 – 12.00
Lunsj kl. 11.30 – 12.30
Påmelding: bindende påmelding innen 20.09.10 til epost: camilla@nyskapingsparken.no
(mrk epost med påmelding kvinnovasjon konferanse)

Kl. 12.30 Velkommen v/ prosjektleder Astrid Kjellevold Steinsland
Kl. 12.45 Åpning av konferansen
Kl. 13.00 Silje Vallestad, daglig leder i Bipper Communication AS: Bipper Silje – mamma til tre barn og en business
Kl. 13.30 Informasjon om Kvinnovasjonsprogrammet v/prosjektleder Astrid Kjellevold Steinsland
Kl. 13.45 Torgils Bryn, advokat, KLUGE Advokatfirma DA. Valg av selskapsform ved start av ny bedrift.
Kl. 14.15 Stine Åsland, Årets kvinnelige gründer og daglig leder i Telemarksrøra AS Sulten
Kl. 15.00 Pause og mingling samt mat
Kl. 15.30 Merethe Soltvedt – musikk
Kvinnovasjonsprisen – kriterier
Kl. 15.45 Torstein Hatlevik, Haaheim Gard: Realisering av drømmer og salg av idéen
Kl. 16.15 Inger Karin Nerheim: Hva skal til for å lykkes som etablerer på gode dager men og i tøffere tider?
Kl. 16.40 Avslutning


Tid : kl. 11.30 – 17.00
Pris:
kr 550,-

Det er Selskapet for Industrivekst (SIVA) som står bak og koordinerer arbeidet med Kvinnovasjon. Satsingen foregår i samspill med Innovasjon Norge, Fylkeskommunene og andre aktører (Forskningsrådet).

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28