Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Aktuelt > Bipper inngår partnerskap med Tele2
VIS logo Logo for VIS

Bipper inngår partnerskap med Tele2

Bipper er et selskap i sterk vekst, og har for lengst flyttet ut av Nyskapingsparken Inkubator. Denne uken kunne Bipper-gründer Silje Vallestad fortelle til Dagens Næringsliv at Bipper har inngått partnerskap med Norges tredje største mobilopperatør, Tele2. - Selvom det er dette jeg har jobbet for hele tiden er det nesten uvirkelig at det faktisk skjer, sier Silje Vallestad til Dagens Næringsliv.
06.08.2010

Administrerende direktør i Tele2, Haakon Dyrnes er begeistret for samarbeidet og sier at det vil bli lagt ned betydelige ressurser på markedsføring av produktet.  Vallestad anslår at det hittil er investert rundt  10 millioner kroner i selskapet siden oppstarten i 2007. Dyrnes forteller videre at dette vil bli en verdensnyhet når produktet lanseres i Norge, og noe foreldre over hele verden etterspør.

Idealistisk arbeid

Det er ikke anslått enda hvor mye tjenesten vil koste, men fem kroner per månedsabonnement vil gå til Bippers fond for barne- og ungdomsarbeid. Fondet søtter allerede det brasilianske fotballlaget Karanba som er på Norway Cup i disse dager og spiller med Bipper-logo på draktene. 
– Idealistisk arbeid er viktig for meg, sier Vallestad til Dagens Næringsliv, og understreker at det er viktig å skape noe mer enn bare et kommersielt selskap.

Bipper er et selskap som der forretningside er å gi barn en tryggere mobil hverdag.  Løsningen deres gjør at foreldre kan bestemme hvordan eget barn skal kunne bruke mobiltelefonen via en nettportal og en brikke plassert under sim-kortet i mobilen.

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28