Hopp til innhold
Visinnovasjon.no > Aktuelt > – Bruk prispengene på å finne kunder
VIS logo Logo for VIS

– Bruk prispengene på å finne kunder

Dette er rådet fra instituttleder biologi Anders Goksøyr til de ferske vinnerne av BTO/Visjon Vest stipendkonkurranse. De 4 vinnerne mottok tirsdag stipend på kr100 000,- hver for beste nye ide med kommersielt potensiale fra forskningsmiljøene i Bergen. Professor Goksøyr er også forretningsutvikler og styreleder i Biosense Laboratories AS, og har flere tips til vinnerne og andre gründere. Les oppslaget i Bergens Tidende her
25.03.2010

Les mer oppslaget i BT om prisvinnerne, prisutdelingen og intervju med Anders Goksøyr her (ikke lenger tilgjengelig).


Christian Bergfjord (fra venstre) og professor Bodil Holst, Institutt for Fysikk og Teknologi, UiB. Deres prosjekt beskriver et nytt nanoprodukt som blant annet kan brukes i oljeindustrien.

Førsteamanuensis Bengt Erik Haug fra Senter for farmasi og forsker Nathalie Reuter (ikke til stede), Molekylærbiologisk institutt. Deres prosjekt beskriver en idé om å lage molekyler som kan brukes i terapi og diagnostikk av kroniske infl ammasjonssykdommer.

Førsteamanuensis Henk Keers, Institutt for geovitenskap, UiB. Hans bidrag er en metode for bedre og raskere prosessering av seismikkdata.

Professor Gerald Eigen, Institutt for fysikk og teknologi, UiB. Hans bidrag beskriver en teknologi som vil gjøre utvikling av PET-detektorer billigere og bedre. Andrea Eigen tok mot prisen på vegne av sin mann.

ekspander_ikon_20x20_svartekspander_ikon_20x20fb_28x28footer_vislogo_167x85hopptil-pilinsta_28x28kvitpil_ikon_19x13linkedin_28x28logo_toppmeny_vis_logo_59x50nfr_merke_250x103nonameraudpil_ikon_19x13siva-partner_hoover_291x48siva-partner_liggende_291x48twitter_28x28